Multimedieproduktion - Director
5. sem. Humanistisk datalogi

Kurset præsenterer en række videregående multimedieproduktionsstrategier, -programmeringsmetoder og -processer til sikring af målrettet og effektivt arbejde med multimediedesign. Endvidere arbejdes der med Director i lyset heraf. Således vil kurset også bestå af fremstilling af en hel Director-produktion.
I kursets Director-del indgår CD-ROM- og net-distribution, hukommelsesøkonomi, Lingo, bl.a. registrerende interaktivitet, tekst-fields, Movie in a Window, ekstern kommunikation, Xtras, spil-Lingo og videoanvendelse.
Kurset består af 3 gange 3 lektioner med forelæsninger og øvelser samt en workshop, hvori dele af Director-produktionen fremstilles. Da kurset i høj grad bygger på Director-kurset på 3. semester, anbefales det stærkt at suppleringsstuderende også følger dette kursus og i det mindste udfører de 3. semesterøvelser, der findes her.
Kurset kan afløses ved aktiv deltagelse, konkret udmøntet i udførelsen af en gruppevis, evt. individuelt, fremstillet Director-produktion, der afleveres senest d. 13.1.2003; men gerne i forbindelse med selve kurset. Denne afløsning er en del af modulet Programmeringsmetoder, der endeligt bestås på 6. sem. De andre afløsningsdele er kurserne i Access, Prolog og Visual Basic.
Anbefalet litteratur: F.eks. Phil Gross: Macromedia Director 8 and Lingo Authorized. Macromedia Press. Bogen koster kr. 618,00. Programmet indeholder selv en fyldig on-line hjælp.

Lokale: MacRum, 4.107. Novi 14 - og ironisk er lokalet nu pc-baseret.
Tider:
mandag. d. 14.10: kl. 10.15-13.00
tirsdag. d. 15.10: kl. 10.15-13.00
torsdag. d. 17.10: kl. 10.15-13.00
fredag. d. 18.10: kl. 10.15---? (Workshop)
Lokalet er reserveret til os hele ugen, så man kan arbejde selvstændigt uden for undervisningstimerne.

Download en demo-version af Director 8.5

Øvelser til kurset - kræver password.

Jørgen Riber Christensen - mail


Se en side med en Shockwave-movie

Se en til


Få hjælp til programmering her:

Et omfattende Director-forum med masser af spørgsmål og svar om programmering og Director generelt

Director Technotes

Director Online

Update Stage